Projekt azonosító: GINOP-1.2.1-16-2017-00085
Projekt címe: Korszerű termelőeszközök beszerzése és új szerszámgyártó csarnok építése a GNSZ Kft. nemesvámosi telephelyén
Támogatás összege: 290 239 236 Ft
Támogatás mértéke: 45%
Tényleges befejezés dátuma: 2019.10.30.
Kedvezményezett: ”G-N-SZ” Tervező Kft.

Projekt bemutatása: Cégünk kapacitás bővítés, egyúttal technológiai fejlesztés keretében 5 db korszerű megmunkáló berendezés, és NX Tervező szoftverek beszerzését, valamint egy új, korszerű szerszámgyártó csarnok megépítését valósítja meg a Nemesvámos, Muskátli u. 5. szám alatti telephelyén. A beruházás főbb elemei tételesen:
– Egy új, 1120,55 m2 hasznos alapterületű szerszámgyártó csarnok, amelynek két funkcionális egysége az egyterű szerszámgyártó üzem, és a kétszintes fejépület, amelyben irodák, és szociális helyiségek kapnak helyet
– 5 db NX/CAM Express Foundation hálózatos tervezőszoftver
– 1 db NX/Mach3 Progressive Die Design tervezőszoftver
– 8 db NX/Mach Designer – Node Locked tervezőszoftver
– 1 db CNC huzalos szikraforgácsoló gép (SODICK ALC600G Premium),
– 1 db TRUMPF CNC lézervágó berendezés (TruLaser Cell 7020 (L31),
– 1 db automatizált megmunkáló rendszer (részei: Mikron Mill S 600 U típusú HSC gyorsmarógép; AgieCharmilles FORM P 600 Tömbszikra forgácsoló berendezés; SYSTEM 3R kiszolgáló robot, amelyek egy cellavezérlő szoftverrel automatizált gyártócellát alkotnak),
A fejlesztés eredményeként növelni tudjuk versenyképességünket nem csak Magyarországon belül, hanem határainkon kívül is, hiszen így sokkal komplexebb módon tudunk megrendelőink egyre növekvő igényeinek eleget tenni. A beruházásnak köszönhetően 4-5 fő számára tudunk új munkahelyet létrehozni.


Projekt azonosítója: GINOP-2.1.8-17-2018-01763
Projekt címe: Csúcstechnológiát képviselő MAZAK esztergaközpont beszerzése a ”G-N-SZ” Kft-nél
Támogatás összege: 15 000 000 Ft
Támogatás mértéke: 42,8%
Projekt tényleges befejezése: 2018.10.15.
Kedvezményezett: “G-N-SZ” Tervező Kft.

Projekt bemutatása: A pályázat keretében beszerzésre kerülő új Mazak Quick Turn 250 MAL SmoothC CNC esztergaközpont üzembe állításával jelentős technológiai előrelépést valósítunk meg a komplex hengeres alkatrészek megmunkálása terén. Kihasználva a gép előnyös tulajdonságait (automatizált, egymenetben történő megmunkálás) adott a lehetőség a nagyobb méretpontosságú, bonyolultabb alkatrészek gyors és hatékony előállítására. Az új eszköz használatával még magasabb minőségű termékek gyártásával tudunk megrendelőink elvárásainak megfelelni.


Projekt azonosítója: GINOP-5.2.4-16-2017-02152
Projekt címe: Gyakornoki program a “G-N-SZ” Kft-nél
Támogatás összege: 14 395 152 Ft
Támogatás mértéke: 100%
Befejezés tervezett dátuma: 2018.12.26.
Kedvezményezett: “G-N-SZ” Tervező Kft.

Projekt bemutatása: Gyakornoki program keretében 4 fő gyakornok felvétele, eszközök beszerzése.
A program adta keretek és lehetőségek, valamint a mentor foglalkoztatása és szakmai tevékenysége biztosítja, hogy a gyakornokok a projekt időtartama alatt valós körülmények között váljanak megfelelő, korszerű tudással bíró szakemberré.


Projekt azonosítója: GINOP-5.3.2-16-2016-00154
Projekt címe: A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a ”G-N-SZ” Tervező Kft-nél
Támogatás összege: 13 648 000 Ft
Támogatás intenzitása: 100%
Befejezés tervezett dátuma: 2018.02.28.
Kedvezményezett: “G-N-SZ” Tervező Kft.

Projekt bemutatása: Befejeződött cégünk rugalmas foglalkoztatás elterjesztését célzó projektje, amelynek során a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programjának keretében munkakör átszervezést, és foglakoztatás bővítést valósítottunk meg. Első lépésként hét munkakör átalakítása történt meg hagyományos kötött foglakoztatásról rugalmas (flexi-time) munkaidőre, amelyhez kapcsolódóan a távoli elérést és munkavégzést biztosító informatikai eszközöket, és szoftvereket is beszereztünk. Cégünk számára kiemelten fontos a helyi szakképzett munkavállalók megtalálása és hosszú távú alkalmazása, valamint a meglévő munkavállalók megtartása, ennek eléréséhez nagyban hozzájárult a pályázati támogatás. A vonzó munkáltatói imázs, és a feladatközpontú, hatékony munkavégzési kultúra fejlesztése érdekében a rugalmas foglakoztatási formák bevezetése mellett sor került még különböző érzékenyítő tréningek és műhelymunkák megszervezésére a projekt fizikai befejezésének időpontjáig, 2018. február 28-ig.


Projekt azonosítója: GINOP-1.2.1-15-2015-00182
Projekt címe: Termelői kapacitásbővítő fejlesztés megvalósítása a G-N-SZ Tervező Kft-nél
Támogatás összege: 81 296 956 Ft
Támogatás intenzitása: 45%
Projekt tényleges befejezése: 2016.11.03.

Projekt bemutatása: Az uniós támogatás segítségével beszerzésre került eszközök a következők: Mitsubishi MV2400S Tubular huzalszikra-forgácsoló gép, Deckel Maho DMU75 monoBlock univerzális megmunkáló központ, NIKON MCAx20+, NIKON MMDx 100 3D koordináta mérőkar és lézerszkenner csomag. A két megmunkáló gép üzembe helyezésével azon célunkat kívánjuk elérhető közelségbe hozni, hogy a kapacitás bővítéssel minél inkább kiválthassuk alvállalkozók bevonását a gyártásba, ezzel is költséghatékonyabbá téve működésünket. Az új mérőeszköz beszerzésével pedig a pontosabb, magasabb minőségű mérés válik lehetővé, amely lerövidíti az ellenőrzésre fordított időt, és hatékonyan támogatja a gyártási folyamatokat. A korszerű, és magas műszaki színvonalú berendezések üzembe állítása garantálja a sokoldalú, és a piaci igényekhez igazodó termékek gyártását, ezzel is növelve versenyképességünket.


Projekt azonosítója: GINOP-1.2.1-14-2014-00099
Projekt címe: Új, egyedi gyártású szerszámok készítéséhez szükséges CNC marógép és huzalszikra-forgácsológép beszerzése

Támogatás összege: 98 760 360 Ft.
Támogatás intenzitása: 45%
Projekt tényleges befejezése: 2015. 11. 15.

Projekt bemutatása: A támogatás felhasználásával megvalósult beruházásunk keretében kettő új, és korszerű szerszámgéppel bővült gépparkunk, melynek köszönhetően nagyobb méretű, bonyolultabb, és magasabb műszaki színvonalú szerszámokat tudunk gyártani, főként külföldi (EU) piacokra. A két gép üzembe állításával gyártókapacitásunk jelentősen bővül, amely magával vonzza árbevételünk növekedését is. A projekt keretében beszerzett DECKEL MAHO DMF260 típusú univerzális CNC megmunkáló-központ színvonalát tekintve a legkorszerűbbek közé tartozik, amely egy, az informatikai- és gyártási technológiát sikeresen ötvöző „high tech” szerszámgép. A másik berendezés egy Mitsubishi MV2400S Tubular huzalszikra-forgácsológép, amely szintén a legkorszerűbb technológiát képviseli. Ennek segítségével egyidejűleg valósul meg a professzionális megmunkálás, valamint a költséghatékony munkavégzés.