Minőség- és környezeti politikánk

Ez az előírás tartalmazza a „GNSZ Tervező” Kft. vezetőségének a minőséggel és a környezettel kapcsolatos elkötelezettségét és alapelveit.

Társaságunk célja, hogy minden partnerünk részére magas minőségű szerszámokat és alkatrészeket gyártsunk, és megbízható szolgáltatást nyújtsunk a tevékenységeink során. Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink minőségére és környezetünk védelmére.

Célunk elérése érdekében az alábbiakat valósítjuk meg:

 • Folyamatosan növeljük vevőink megelégedettségét. A vevők megnyerésének és megtartásának legfőbb eszköze az általunk gyártott termékek egyenletes, a vevők igénye szerinti minősége. Mindig készek vagyunk a vevők igényeinek a legmagasabb szintű kielégítésére. A különböző fejlesztések során konstruktívan együttműködünk vevőinkkel és maximálisan figyelembe vesszük igényeiket és javaslataikat.
 • Arra törekszünk, hogy fokozzuk versenyképességünket és hatékonyságunkat a tulajdonosi elvárásoknak megfelelően, továbbá hogy a GNSZ Kft. név továbbra is garanciát jelentsen megbízható és magas színvonalú termék tekintetében.
 • Munkatársainknak igényes és kultúrált munkakörnyezetet biztosítunk. A társaság minden dolgozója irányítási rendszerünk, termékeink és szolgáltatásaink fejlesztése során végzett tevékenységeivel járul hozzá a cég folyamatos fejlődéséhez, a versenyképesség növeléséhez. Elősegítjük dolgozóink környezettudatának erősítését.
 • A beszállított anyagok, termékek folyamatos minőségjavítása, a környezetterhelés csökkentése érdekében állandó kapcsolatot tartunk fenn szállítóinkkal. Szállítóinktól és alvállalkozóinktól elvárjuk a környezetvédelmi követelmények betartását.
 • Tevékenységünk során felelősséggel viszonyulunk a társadalmi környezethez. Előírt társadalmi kötelezettségeinken felül támogatjuk a helyi önkormányzatot, sport rendezvényeket és az egészségügyi létesítményeket.
 • Környezetvédelemmel kapcsolatos céljaink a következő területekre irányulnak:
  • természeti erőforrások és energiahordozók felhasználása csökkentése
  • veszélyes anyagok felhasználásának csökkentése technológiáinkban
  • veszélyes hulladékok gyűjtéséhez korszerű eszközöket alkalmazunk
  • egyéb hulladékokat szelektíven gyűjtjük

A GNSZ Kft. vezetősége elkötelezi magát a minőségi és környezetvédelmi követelmények teljesítése és irányítási rendszerünk folyamatos fejlesztése iránt. A környezettel kapcsolatos elkötelezettségünk kiterjed a vonatkozó jogszabályok, hatósági előírások és egyéb követelmények teljesítésére, valamint a környezetterhelés csökkentésére.

Készítette: Vers Mónika, Minőség és környezetirányítási vezető
Átvizsgálta: Husvéth Ákos, Tervezőiroda vezető
Jóváhagyta: Gergely Gyula, Ügyvezető

Minőségi tanúsítványok

iso_9001 iso_14001

Kattintson a fenti ikonokra a tanúsítványok letöltéséhez!