SZERSZÁMGYÁRTÁS

SZERSZÁMTERVEZÉS

Cégünk fő profilja a hidegalakító szerszámok és az ehhez szorosan kapcsolódó ellenőrző-és hegesztőkészülékek tervezése és gyártása. Az általunk készített szerszámokkal gyártott alkatrészek szinte kizárólagosan az autóiparban kerülnek felhasználásra. A vevői igények megfelelő ismerete és azzal történő folyamatos fejlődés, a precizitás és a hatékonyság annak a kulcsa, hogy vállalatunk immáron 20 éve sikeresen szolgálja ki Megrendelőit szerszámokkal és alkatrészekkel. Megrendelőink között tudhatunk olyan kiemelt és nagy múltú partnert, mint az AUDI. Megrendelőink elvárják Tőlünk a nagyfokú rugalmasságot, a lehető legrövidebb határidejű kivitelezést, valamint az egyre növekvő minőségi elvárásoknak való maximális megfelelést. A magas fokú teljesítés biztosítása legfőbb elvárásunk magunkkal szemben is, amelynek eléréséhez a legkiválóbb alapanyagokat használjuk fel, valamint a korszerű gyártástechnológiát ötvözzük a tapasztalt munkaerő alkalmazásával. Folyamatos beruházásokkal és fejlesztéssel igyekszünk a megmunkálási pontosságot növelni, még rövidebb átfutási időket biztosítani, és kapacitásainkat bővíteni. Színvonalas termelőeszközökkel történő minőségi termékek gyártásával hosszútávon kívánunk vevőinknek megfelelni, a szakma kihívásain felülkerekedni és dolgozóink megélhetését biztosítani.

Az egyre növekvő megrendelői igények és a bővülő termékportfóliónk megkövetelik, hogy a lehető leghatékonyabban végezzük mind a termelési, mind a vállalatirányítási feladatainkat. Ezt a hatékonyságot nem csak telephelyeink rendszeres bővítése és alkalmazottaink növekvő száma, de a partnereinktől kapott megtisztelő elismeréseink is bizonyítják.

Célunk, hogy eddigi tapasztalatainkat felhasználva haladjunk a megkezdett úton és továbbra is meghatározó partnerei lehessünk megrendelőinknek.

Méreteink

 • Szerszámok: 3200 x 2000 mm-ig
 • Ellenörzőkészülékek: 1200 x 500 mm-ig
 • Anyagvastagság: 0,5 – 12 mm-ig
 • Alapanyagminőség:
  • DP600
  • S700MC
  • Alumínium
  • Rozsdamentes

Minden egy helyen, ami a szerszámgyártáshoz szükséges

 • Saját tervezés és szimuláció
 • Termelésirányítási rendszer
 • Saját anyagkészlet
 • Korszerű CNC megmunkáló gépek
 • Szerszámkészítő csapat
 • Próbaprés
 • Minősítés
 • Szállítás
 • Projektvezetés

Ipar Napjai + Mach Tech 2017 kiállítás

Ipar Napjai + Mach Tech 2017 kiállításA GNSZ Kft. idén kiállítóként fog részt venni az Ipar Napjai + Mach Tech 2017 kiállításon. Keressen minket!

Helyszín: 1101 Budapest Albertirsai út 10. (Hungexpo)
Időpont: 2017. május 9-12.
Weboldal, regisztráció: iparnapjai.hu

Pályázatok

Projekt azonosítója: GINOP-5.3.2-16-2016-00154
Projekt címe: A rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a ”G-N-SZ” Tervező Kft-nél
Támogatás összege: 13.648.000 Ft
Támogatás intenzitása: 100%
Befejezés tervezett dátuma: 2018.02.28.
Kedvezményezett: “G-N-SZ” Tervező Kft.

Projekt bemutatása: Cégünk a vonzó munkáltatói imázs kialakítását, és a feladatközpontú, hatékony munkavégzési kultúra fejlesztését tűzte ki céljául. Ehhez szükségesnek tartjuk az – elsősorban – helyi szakképzett munkavállalók megtalálását és hosszú távú megtartását, a munkavállalói oldalon pedig a munkahelyi légkör javítását és a lojalitás erősítését. Felismertük, hogy ennek érdekében a jövőben szükségessé válhat a hagyományostól eltérő, rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése. A munkakörök átszervezése kapcsán a következő tanácsadási tevékenységek igénybe vétele válik szükségessé: humánerőforrás-, és szervezetfejlesztési tanácsadás, IT fejlesztési tanácsadás, jogi-, pénzügyi-, és munkaügyi tanácsadás. A vezetők és a munkavállalók számára pedig különböző konfliktuskezelési és érzékenyítő képzésekre, valamint kommunikációs és együttműködési műhelymunkák megtartására kerül sor. A projekt részeként különböző számítástechnikai eszközök is beszerzésre kerülnek.


Projekt azonosítója: GINOP-1.2.1-15-2015-00182
Projekt címe: Termelői kapacitásbővítő fejlesztés megvalósítása a G-N-SZ Tervező Kft-nél
Támogatás összege: 81 296 956 Ft
Támogatás intenzitása: 45%
Projekt tényleges befejezése: 2016.11.03.

Projekt bemutatása: Az uniós támogatás segítségével beszerzésre került eszközök a következők: Mitsubishi MV2400S Tubular huzalszikra-forgácsoló gép, Deckel Maho DMU75 monoBlock univerzális megmunkáló központ, NIKON MCAx20+, NIKON MMDx 100 3D koordináta mérőkar és lézerszkenner csomag. A két megmunkáló gép üzembe helyezésével azon célunkat kívánjuk elérhető közelségbe hozni, hogy a kapacitás bővítéssel minél inkább kiválthassuk alvállalkozók bevonását a gyártásba, ezzel is költséghatékonyabbá téve működésünket. Az új mérőeszköz beszerzésével pedig a pontosabb, magasabb minőségű mérés válik lehetővé, amely lerövidíti az ellenőrzésre fordított időt, és hatékonyan támogatja a gyártási folyamatokat. A korszerű, és magas műszaki színvonalú berendezések üzembe állítása garantálja a sokoldalú, és a piaci igényekhez igazodó termékek gyártását, ezzel is növelve versenyképességünket.


Projekt címe: Új, egyedi gyártású szerszámok készítéséhez szükséges CNC marógép és huzalszikra-forgácsológép beszerzése
Projekt azonosítója: GINOP-1.2.1-14-2014-00099
Támogatás összege: 98.760.360 Ft.
Támogatás intenzitása: 45%
Projekt tényleges befejezése: 2015. 11. 15.

Projekt bemutatása: A támogatás felhasználásával megvalósult beruházásunk keretében kettő új, és korszerű szerszámgéppel bővült gépparkunk, melynek köszönhetően nagyobb méretű, bonyolultabb, és magasabb műszaki színvonalú szerszámokat tudunk gyártani, főként külföldi (EU) piacokra. A két gép üzembe állításával gyártókapacitásunk jelentősen bővül, amely magával vonzza árbevételünk növekedését is. A projekt keretében beszerzett DECKEL MAHO DMF260 típusú univerzális CNC megmunkáló-központ színvonalát tekintve a legkorszerűbbek közé tartozik, amely egy, az informatikai- és gyártási technológiát sikeresen ötvöző „high tech” szerszámgép. A másik berendezés egy Mitsubishi MV2400S Tubular huzalszikra-forgácsológép, amely szintén a legkorszerűbb technológiát képviseli. Ennek segítségével egyidejűleg valósul meg a professzionális megmunkálás, valamint a költséghatékony munkavégzés.uszt_logo

Társaságunk ismételten sikerrel pályázott, ezúttal a 2011. évi telephely-fejlesztési pályázati kiíráson. Projektünk összköltségvetése 134.357.907 Ft, ehhez az Új Széchenyi Terv keretében 67.178.953 Ft egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyertünk el. Az uniós támogatás segítségével a telephelyünkön álló 721 m2-es iroda- és csarnok épületünket bővítjük további 790 m2-rel. Az új épület egyik részében üzemcsarnok, a másik részében pedig két szintes raktárrész lesz. A raktár felső szintjét úgy alakítjuk ki, hogy szükség esetén irodává is átalakítható legyen. A beruházás közműépítést, út- és parkoló építést, valamint parkosítást is tartalmaz. A bővítést követően újabb eszközök, gépek telepítésére nyílik lehetőségünk, a raktárrész kialakításával pedig hatékonyabbá válik anyag- és árugazdálkodásunk. A fejlesztés a 2013-as évben 5 új munkahely megteremtését teszi lehetővé.

Projekt neve: Műhelycsarnok és raktár építése a “G-N-SZ” Kft. nemesvámosi telephelyén
Projekt azonosítója: KDOP-1.1.1/C-11-2011-0046
Projekt megkezdése: 2012.03.19.
Projekt tervezett befejezése: 2013.02.28.

A támogató Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (http://www.nfu.gov.hu/) képviseletében, mint közreműködő szervezet a Közép-Dunántúli Regionális Felesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. (http://www.kdrfu.hu) jár el.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.uszt_logo

Társaságunk 2011. évben is sikeresen pályázott, ezúttal az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében nyertünk el egyszeri, vissza nem térítendő támogatást. Projektünk célja vállalkozásunk technológia fejlesztése mellett komplett informatikai rendszerünk korszerűsítése, bővítése. A támogatási összeg felhasználásával egy Mitsubishi FA 20S Advance típusú huzalszikra-forgácsológépet szerzünk be, valamint új hardver- és szoftvereszközök vásárlásával kívánjuk javítani cégünk informatikai hátterét.

Projekt neve: Huzalszikra-forgácsológép beszerzése és informatikai fejlesztés a G-N-SZ Kft-nél
Projekt azonosítója: GOP-2.1.1-11/A-2011-1496
Projekt megkezdése: 2011.08.15.
Projekt tervezett befejezése: 2011.12.15.

A támogató Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (http://www.nfu.gov.hu/) képviseletében, mint közreműködő szervezet a MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (http://www.magzrt.hu) jár el.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.